Verkopen GSM

Makkelijk en snel je GSM verkopen voor geld!

GSM verkopen aan Zonzoo

Een mobiele telefoon opkoper die veel geld biedt voor je oude GSM is Zonzoo. Je GSM verkopen aan Zonzoo is heel makkelijk, je ziet direct wat je oude GSM waard is en het bedrijf werkt met een grote database. Zonzoo is net als Envirofone een buitenlands bedrijf dat potentie zag in Nederland voor het opkopen van mobiele telefoons. Zonzoo heeft hiernaast een regel dat het 5% van de marge op een GSM weggeeft aan een goed doel. Een GSM verkopen aan Zonzoo is dus een maatschappelijk verantwoorde keuze omdat zowel jij als een ander profiteert van het verkopen van je GSM!

GSM verkopen aan Zonzoo

Een GSM verkopen aan Zonzoo gaat middels drie eenvoudige stappen. Je vult het model of merk van je oude GSM in binnen de daarvoor opgestelde zoekfunctie. Je kunt dit ook eenvoudig doen middels het dit menu waarin je direct je oude mobiele telefoon kan vinden. Na het vinden van de juist GSM dien je de status van je mobiel op te geven. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in ‘werkend’ en ‘niet werkend’. Hierna dien je een account aan te maken met daarin al je gegevens voor verdere verwerking van je oude GSM. Wanneer je al een keer eerder gebruik hebt gemaakt van Zonzoo om je GSM te verkopen dan kun je makkelijk inloggen met je e-mail en wachtwoord.

GSM verkopen

Nadat je alle gegevens heb ingevuld kun je direct een sticker uitprinten die samen met de aanmelding van je GSM wordt gegenereerd om de mobiele telefoon te verzenden. Je print de begeleidingsbon die je direct ontvangt na aanmelding samen met de sticker uit. Hierna dien je de begeleidings te ondertekenen en samen met je oude GSM in een envelop te stoppen. Je kunt de envelop voorzien met de aangemaakte sticker en via een Kiala-punt dicht bij jou in de buurt! Dit is ten alle tijden gratis en verzekerd!

Na het versturen van je GSM zal Zonzoo direct overgaan op verwerking hiervan, de status van je zending en de verwerking kun je zien binnen ‘mijn account’. De uitbetaling van je GSM zal binnen 15 werkdagen geschieden. Een GSM verkopen aan Zonzoo is dan ook makkelijk en snel geregeld! Naast mobiele telefoons neemt Zonzoo tegenwoordig ook iPod’s in en vindt er steeds uitbreiding van het assortiment plaats dus hou ze nauwlettend in de gaten! Wacht dus niet langer en ga direct over op een GSM verkopen aan Zonzoo voor veel geld en een snelle uitbetaling!

GSM verkopen aan Zonzoo