Verkopen GSM

Makkelijk en snel je GSM verkopen voor geld!

GSM verkopen aan Techreturns

Bij Techreturns kunt u eenvoudig een mobiel verkopen voor veel geld! Net als Recycle Michael is Techreturns een van oorsprong Nederlandse opkoper van mobiele telefoons. De communicatie en service is dan ook uitstekend geregeld! Het bedrijf is een gevestigde naam binnen het segment van telefoon opkopers. Hierbij beschikt Techreturns over een groot assortiment met alle mogelijke mobiele telefoons!

gsm verkopen aan techreturns

Je GSM verkopen aan Techreturns gaat volgens vier eenvoudige stappen, allereerst zoek je de juist GSM op in de database volgens de zoekfunctie of het menu in de website. Nadat je het correcte model of type telefoon hebt gevonden zie je direct wat deze waard is! Vervolgens klik je op ga verder en geef je aan of je mobiel werkend of niet werkend is. Dan kom je in een one-step-checkout menu waardoor je veel tijd bespaard en het verkopen van je telefoon zo geregeld is!

Telefoon verkopenDirect na het aanmelden van je oude GSM ontvang je een bevestigingsmail van Techreturns, hierin staan alle door jou ingevulde gegevens. Inspecteer en controleer deze goed, zodat de afhandeling snel kan geschieden (vooral je bankrekeningnummer is belangrijk). Vervolgens ontvang je van Techreturns een envelop met instructies. Je kunt na ontvangst de begeleidingsbon ondertekenen en samen met je GSM in de envelop stoppen. Je stuurt het pakket gratis naar Techreturns op, je GSM verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Na ontvangt van je mobiel zal Techreturns direct overgaan op het verwerken hiervan. De uitbetaling is super snel en geschiedt binnen 5 werkdagen na ontvangst van je mobiel. Let nauwlettend op je e-mail want Techreturns stuurt een bevestigingsmail wanneer er is overgegaan op betaling! Een mobiel verkopen gaat razendsnel en betrouwbaar!

mobiel verkopen