Verkopen GSM

Makkelijk en snel je GSM verkopen voor geld!

By

Verbeterde Galaxy S5, de Galaxy S5 Prime

Wat gaat het toch snel met de smartphone technologie. Waar het ene toestel nog maar net in de winkels ligt en is aangekondigd als hét nieuwe vlaggenschip en high-end top smartphone, ligt de andere alweer klaar voor lancering. De geruchten volgen elkaar in ieder geval in razend tempo op en met name bij Samsung lijken ze niet bepaald stil te zitten. Na de lancering van de populaire Samsung Galaxy S5, Samsung K Zoom en een nieuwe Galaxy Tab- serie, wordt er nu alweer hevig gespeculeerd over een verbeterde versie van de Galaxy S5, welke over een aantal weken zijn intrede zal doen. De naam is nog niet exact bekend, maar waarschijnlijk hebben we het hier over de Samsung Galaxy S5 Prime.

De Galaxy S5 Prime zal de verbeterde versie worden van de Galaxy S5, voor zover we over noodzakelijke verbeteringen kunnen spreken. De Galaxy S5 is namelijk een prima toestel, dat weinig verbetering nodig heeft. Maargoed, de S5 Prime zal naar verluidt zijn uitgerust met een QHD- scherm van 2560×1440 pixels. Weer een stuk beter dan het scherm van de Galaxy S5 dus. Daarnaast heeft de Prime een betere processor, waardoor er nog sneller gewerkt kan worden op het toestel. Het gaat hier om de Exynos-processor, het nieuwste van het nieuwste.

Wil je de Galaxy S5 Prime van Samsung kopen, dan zal je nog wel even geduld moeten hebben. Het toestel is nog niet officieel aangekondigd, dus kan een lancering nog even op zich laten wachten. Naar verwachting zal Samsung ergens in de maand juni met een officieel bericht naar buiten komen waarin de nieuwe Galaxy S5 Prime aan de wereld bekend wordt gemaakt.