Verkopen GSM

Makkelijk en snel je GSM verkopen voor geld!

GSM verkopen aan Recycle Michael

Uw oude GSM verkopen aan Recycle Michael is makkelijk, snel en met een maximaal rendement! Recycle Michael is een relatief nieuwe opkoper van mobiele telefoons in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2011 maar staat nu al bekend als de meeste volledige opkoper van GSM’s en andere elektronica! Je GSM verkopen aan Recycle Michael gebeurt dan ook op een vertrouwelijke en eerlijke manier, mits je GSM aan de door jou ingevulde voorwaarde voldoet krijg je altijd het bedrag dat wordt aangegeven! Wanneer er iets mis blijkt te zijn met je GSM zal Recycle Michael je een nieuw prijsaanbod doen, ben je het hier niet mee eens krijg je je oude GSM gewoon teruggestuurd!GSM verkopen aan Recycle Michael

Je GSM verkopen aan Recycle Michael heeft een aantal voordelen. Je kunt bij Recycle Michael maar liefst meer dan € 350,- terugkrijgen voor je oude mobiele telefoon. Daarnaast hebben ze een goede service, betalen ze snel uit en houden zij zich aan de afspraken die gesteld worden op de website. Door je GSM te verkopen aan Recycle Michael krijgt jou oude GSM een tweede leven bij mensen die normaal geen nieuwe telefoon zouden kunnen betalen. Ook is het mogelijk bij Recycle Michael om het geld dat je ontvangt voor het verkopen van je GSM te doneren aan een goed doel. Je GSM verkopen is dus zowel goed voor het milieu, als voor andere en je eigen portemonnee!

GSM verkopen aan Recycle MichaelJe gebruikte GSM verkopen gaat bij Recycle Michael als volgt; je zoekt de waarde van je oude telefoon op in de database door het model of merk in te typen (ook is het snel mogelijk door via dit menu je oude GSM op te zoeken). Na het vinden van je mobiel dien je de status in te voeren, dit dient conform de voorwaarden op de site te worden gedaan!

Recycle Michael biedt als enige in het segment van mobiele telefoon opkopers de optie data te verwijderen van je oude GSM. Recycle Michael zal alle oude data en gegevens van je mobiele telefoon verwijderen voor slechts € 3,50, wanneer je instemt met dit besluit! Hierna zal Recycle Michael vragen naar je bank en NAW-gegevens. Na het invullen van deze gegevens zal Recycle Michael je direct een bevestigingsmail van je aanmelding sturen. Je bent nu klaar om je oude GSM op te sturen!

GSM verkopen

Het opsturen van je GSM gaat bij Recycle Michael via PostNL, hierbij hoef je zelf geen portokosten of postzegels te kopen maar kun je de oude GSM gratis opsturen. Je GSM verkopen kost dus alleen maar tijd en geen geld! Nadat je de oude GSM hebt opgestuurd zal Recycle Michael overgaan tot verwerken. Na verwerking van je GSM ontvang je direct een bevestigingsmail met daarin het verwerkingsrapport. Vanaf dit moment staat het geld binnen 24/48 uur op je rekening!

Aan Recycle Michael kun je niet alleen je GSM verkopen, naast mobiele telefoons koopt Recycle Michael ook je oude tablet, iPads, iPods, MP3-spelers, camera’s, consoles en laptops! Wacht dus niet langer en ga nu je GSM verkopen aan Recycle Michael via onderstaande button!

GSM verkopen aan Recycle Michael