Verkopen GSM

Makkelijk en snel je GSM verkopen voor geld!

GSM Verkopen

U heeft waarschijnlijk nog een oude GSM die u niet meer gebruikt of net een nieuwe telefoon gekocht? In dit geval kunt u nog veel geld krijgen voor uw gebruikte mobiele telefoon! Uw oude GSM verkopen is heel eenvoudig, simpel en snel te doen via onderstaande telefoon opkopers. Bij deze mobiele telefoon opkopers heeft u de garantie dat u nog het meeste geld voor uw oude telefoon krijgt. Bekijk snel hoeveel geld uw gebruikte GSM nog waard is door op GSM verkopen te klikken!

Recycle Michael

Zonzoo

Techreturns

Envirofone


Recycle Michael
ZonzooTechreturnsEnvirofone

Tijd tot uitbetaling
5 dagen

Tijd tot uitbetaling
15 dagen

Tijd tot uitbetaling
5 dagen

Tijd tot uitbetaling
5 dagen

Waardering

     BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling

Waardering

     BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling

Waardering

       BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling

Waardering

       BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling     


telefoon verkopen


mobiel verkopen


GSM verkopen


mobiele telefoon verkopen

In bovenstaande tabel worden de grootste opkoper van mobiele telefoon in Nederland met elkaar vergeleken. Hieruit komt naar voren dan Recycle Michael een hoge waardering kent en snel uitbetaald. Deze wordt op de voet gevolgd door Techreturns die ook veel geld betaald voor je oude GSM. Je oude GSM verkopen aan Zonzoo is ook een goed alternatief, deze kent een goede waardering en betaald hoge bedragen voor uw gebruikte mobiel! Een andere opkoper van GSM’s is ook opgenomen in de tabel namelijk Envirofone, die ook hoge cashback’s biedt voor je oude GSM! Bekijk direct de waarde van je GSM!

Na het bekijken van de waarde kun je direct overgaan op je GSM verkopen! Je GSM verkopen aan één van de vier grote telefoon opkopers van Nederland levert veel geld op omdat ze jouw oude GSM een tweede leven geven. Dus door het verkopen van je GSM ben je ook nog eens verantwoord bezig, naast het feit dat je nog een aardig zakcentje overhoud aan je oude mobiel! Ook is er de mogelijkheid het geld dat je krijgt door je GSM te verkopen aan een goed doel te schenken. Je GSM verkopen is dus, goed voor het milieu, helpt andere en levert jou geld op!

Het proces van aanmelden, opsturen en geld ontvangen verschilt per opkoper van mobiele telefoons. Je GSM verkopen aan Recycle Michael, Zonzoo, Techreturns en Envirofone gebeurt altijd op een verantwoorde manier! Je hebt dus te maken met gerenomeerde bedrijven die alleen het mogelijk maken je GSM te verkopen volgens eerlijke voorwaarde. Wel zijn er verschillen in de voorwaarde voor GSM verkopen te vinden, bekijk deze dus altijd voor je overgaat op het verkopen van je oude mobiel!

Je GSM verkopen, opsturen en het geld ontvangen is zo geregeld. Als je de oude GSM volgens de voorwaarde van de site hebt aangemeld en de begeleidingsbon hebt ondertekend kun je overgaan op het versturen van je oude mobiele telefoon! De GSM zal gekeurd worden en vervolgens ontvang je een bevestigingsmail dat je mobiel succesvol verkocht is. Het geld zal direct naar je rekening worden overgemaakt, afhankelijk van de GSM opkoper die je hebt gekozen op je oude GSM aan te verkopen!

Meer redenen waarom je GSM verkopen een noodzaak is vind je op Geld voor je oude mobiel of in dit artikel over het inleveren van oude telefoons: Waarom je oude telefoon verkopen voor geld?