Verkopen GSM

Makkelijk en snel je GSM verkopen voor geld!

GSM verkopen aan Envirofone

Een oude GSM verkopen aan Envirofone is een fluitje van een cent! Envirofone is de grootste opkoper van GSM’s in Europa en komt van oorsprong uit het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is in 2005 opgericht en heeft momenteel meer dan 2 miljoen tevreden klanten. Envirofone kan dan ook worden gezien als de grootste speler binnen het segment GSM verkopen. Ze beschikken over een duidelijke site met een uitstekende klantenservice!
GSM verkopen aan Envirofone

Op de site van Envirofone kun je direct de waarde van je oude GSM opvragen met de garantie dat het bedrag ook daadwerkelijk wordt betaald, zo niet ontvang je het toestel kosteloos retour. Wanneer je de correcte GSM hebt gevonden, zie je direct de waarde en klik je op ‘verkoop deze telefoon’. Hierna vraagt Envirofone om je bankgegevens en NAW-gegevens zodat zij kunnen zien welke GSM bij welke klant hoort! Na het uitprinten van je begeleidingsbon ben je klaar om je GSM te versturen!

GSM verkopen aan Envirofone

Envirofone maakt gebruik van Kiala voor het versturen van jou GSM, je dient dus na het aanmelden van je GSM een bon uit te printen en het pakket (GSM en begeleidingsbon) te voorzien van een label en deze via een nabijgelegen Kiala punt te verzenden. Het verzenden van je GSM is kosteloos en tevens verzekerd. Door je mobiele telefoon direct op te sturen kan Envirofone snel overgaan op de verwerking hiervan. Gemiddeld betaald Envirofone 5 werkdagen na uit na GSM verkopen. Envirofone hoort samen met Recycle Michael bij de snelst uitbetalende GSM opkopers van Nederland.

Envirofone recycled alle GSM’s door deze een tweede leven te geven of door onderdelen te verkopen. Op deze manier wordt alles dat binnen de samenleving komt ook weer teruggenomen. Een GSM verkopen is dan ook niet alleen praktisch vanwege het geld maar ook voor het milieu. Envirofone houdt er de filosofie op na dat zij GSM’s dienen in te zamelen, deze een tweede leven dienen te geven en wanneer dit niet direct mogelijk is de onderdelen te verkopen! Wacht dus niet langer met je GSM verkopen om naast iets goeds voor jezelf ook iets goed andere te doen! Bekijk direct de waarde van je oude GSM door op de onderstaande button te klikken!

GSM verkopen aan Envirofone